2011. július 26., kedd

A Keselyű Három Napja - Robert Redford Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 299 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Minden idők egyik legjobb kém-thrillereként tartják számon Sydney Pollack nagyszerű filmjét, amelyben a nagyszerű forgatókönyvnek és a szenzációs színészi alakításoknak - elsősorban Redford briliáns játékának - köszönhetően a feszültség egyetlen pillanatra sem csökken! Igazi paranoia-thriller a legjavából!
Joe Turner a CIA egyik titkos alosztályán dolgozik. Az iroda munkatársai - köztük ő is - naphosszat regényeket, újságokat olvasnak, és feljegyzéseket készítenek az írásokban talált eredeti ötletekről, elképzelésekről, a CIA-nél is alkalmazható módszerekről, illetve esetleges rejtett összeesküvésre, fenyegetésre utaló jelekről.
Joe egy napon az ebédszünetről visszatérve holtan találja kollégáit - a gyilkosok esélyt sem adtak nekik a védekezésre. Joe azonnal felkeresi főnökét, de a találkozón őt is majdnem lelövik. Ekkor döbben rá, hogy a gyilkosok nem kívülről érkeztek, hanem a CIA akarja eltűntetni őket. Biztos benne, hogy az iroda valami olyan nyomra bukkant, ami veszélyeztetheti a legfelsőbb köröket, de fogalma sincs, mi lehet ez az információ.
Magára van utalva, nem fordulhat a rendőrséghez, nem kereshet védelmet sehol, hiszen a hatalom akarja eltenni láb alól. Csak egy civil, a gyönyörű Kathy segítségében bízhat, és abban, hogy sikerül a New York Times segítségével nyilvánosságra hozni a sztorit mielőtt végleg elhallgattatják...



Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 08:25
. A Keselyű Három Napja - Robert Redford Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Fontos