2011. augusztus 24., szerda

Ezüst Gyűrű Cirkónia Kövekkel 49 - Jelenlegi ára: 4 360 Ft

AR5852-49
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A cirkónia (CZ) egy nagyon jó gyémántutánzat. Csaknem olyan ragyogó, mint a gyémánt, a tüze még nagyobb is (ami elrejti csekélyebb brillanciáját), és viszonylag kemény, ami miatt tartós, jól viselhető. A cirkóniát manapság fantáziaszínekben is előállítják. Ez egy olcsóbb, megfizethetőbb, mégis nagyon szép és elegáns alternatív kő!
Amit a ródiumozott ezüst ékszerekről tudni érdemes:
Az ékszer nem egyszerűen használati tárgy, hanem nemesfém dísztárgy, egy komoly eszmei és anyagi érték, ezért mindenképpen óvni és vigyázni kell!
A ródiumozás egy galvanizáló eljárás. Az ékszereket gyakorta be szokták vonni egy vékony ródium réteggel, hogy azok még gyönyörűbb, világosabb fehér színt kapjanak. A ródium a platina fémek közé tartozik, kemény és kopásálló réteget képez a fémen. A ródiumozás során, az ezüst ékszerre egy hordozófémet visznek fel, mely akár réz vagy nikkeltartalmú fém is lehet, erre helyezik a ródium bevonatot. Ez a bevonat tartós, kemény és fehér arany hatású csillogást kölcsönöz az ékszernek, ugyanakkor nem megfelelő használat mellett megkophat. Amennyiben megkopik a ródiumozott ékszer, a hordozófémre allergiás személyek esetében könnyen kiválthat bőrirritációt. A ródium bevonat kopása következtében az ékszeren a hordozó fém színe jelenik meg (ha réz akkor sárgás, ha nikkel tartalmú akkor matt, szürke).
Az ékszereket újra ródiumozással ismét gyönyörűen csillogóvá lehet varázsolni.
Amennyiben Ön ródiumozott ékszert vásárol, különösképpen javasoljuk a megfelelő használatot.
A ródiumozott ékszerek nem mindennapi viseletre készülnek, a bevonat hamar megkophat, ha mindennapi kémiai hatásoknak tesszük ki (mosogatás, vegyi anyagok, parfüm, izzadság) ezért kifejezetten alkalmi használatra javasoljuk.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
 


Jelenlegi ára: 4 360 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 03:00
. Ezüst Gyűrű Cirkónia Kövekkel 49 - Jelenlegi ára: 4 360 Ft

Fontos