2012. január 7., szombat

Kubulei Tibor: A szolgálati kutyák tenyésztése - Jelenlegi ára: 2 235 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A szolgálati kutyák tenyésztéseA könyv listaára: 2727 Ft. Leírás:
A szolgálati kutyák tartása mindig is speciális követelményeket kívánt meg a hagyományos kutyatartáshoz képest. A kutya ugyanis nemcsak az ember legjobb barátja, hanem számtalan vészhelyzetben hasznos segítség lehet. A legjobb műszer sem tudja pótolni a szolgálati kutyát, ha egy földrengés helyszínén kell túlélők után kutatni, vagy ha kábítószert, robbanóanyagot, pénzt, cigarettát kell megtalálni a csomagok között, és megemlíthetjük a vakvezető kutyákat is. Jelen kötet egy mintegy hatvan évvel ezelőtt kiadott könyv újabb kiadása, mely az eredeti verzió fekete-fehér ábráit is tartalmazza (az első kiadásról sajnálatos módon nem állnak rendelkezésre információk). A kötet végén találhatjuk a szakmával harmincöt éve foglalkozó Kotogán Csaba ajánlóját, melyben kifejti: a mű sok tekintetben ma is megállja a helyét. Persze az elmúlt időszakban jelenős változások történtek elsősorban a táplálás területén. A kötetben először a kutya anatómiájáról és fiziológiájáról esik szó, ezt követi a kutya gondozásával, tartásával és táplálásával kapcsolatos ismeretek leírása. Külön szó esik az elhelyezésről, a kutyatelep kialakításáról, a bőr gondozásáról, a mosdatásról, a nyírásról, a szállításról, s többek között arról is, hogy mire kell figyelmi, ha delfinhússal kívánjuk táplálni a kutyát. Külön fejezet foglalkozik a szolgálati kutya nevelésének szabályaival. A kötetet a különböző kutyabetegségek ismertetése zárja. Elsősorban a kutyatartás szakértőinek ajánlott kötet, bár a laikusok is hasznos ismereteket találhatnak a kiadványban. ISBN: 978-963-9881-79-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 235 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 12:40
. Kubulei Tibor: A szolgálati kutyák tenyésztése - Jelenlegi ára: 2 235 Ft

Fontos