2011. szeptember 25., vasárnap

Esőruha,hóruha,esőkabát,anorák 98-104 - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Kislányom tavalyi szezonban hordta ezt a vízálló esőruha félét. Nagyon szerettük, mert ez volt az egyetlen ruházata, ami kibírta a több órás hóban "hempergést" is, ugyanis egyáltalán nem ázik át!
Külföldön úgy ismerik, mint esőruha, de mi inkább "hóruhaként" hordtuk, illetve mikor hidegebb napokon bicajjal vitte az apja óvodába, akkor is nagyon jó szolgálatot tett, mert a szél sem fúj át rajta. Ennek ellenére nem is izzadt bele a kislány, mert belül csak egy vékony polár bélése van. Szerette nagyon ő is, mert könnyen mozgott benne, nem úgy, mint egy hóember... (bár az óviban hóember a jelünk... )! : -)
Az alsó guminak köszönhetően a csizmából sem húzódik ki a szára, nagyon egyszerű, de praktikus megoldás. Fényvisszaverő csíkjai is vannak, és ez a téli, hamar sötétedős időszakokban nagyon hasznos. Kapucnija patentok segítségével lekapcsolható, illetve minden cipzáros rész előtt található egy hófogó rész is, így azon sem ázik be. A kabát részen két zseb található, mind a kettő cipzáros, így a kis kincsek sem vesznek el belőle...
Felül a kantárja gumis, és állítható méretű, illetve a derékbősége oldalt két-két patent begombolásával szűkíthető. a méreteken a maximális szélességet mértem, patentolás nélkül.
Méretei:
Kabát:
Teljes ujjhossz (nyaktól mérve): 43 cm
Belső ujjhossz (hónaljtól): 27cm
Háta hossza(nyaktól mérve, kapucni nélkül): 44 cm
Derékbőség: 40cm
Kantáros nadrág (anorák? ):
Teljes eleje hossza(kantár nélkül mérve): 70 cm
Teljes háta hossza(kantár nélkül mérve): 71 cm
Belső lábszár hossza (üleptől mérve): 37 cm
Derékbőség: 2X37 cm
Reméljük egy új kisgazdája ugyanúgy kihasználja és szereti majd, mint mi.
Teljes kisállat és füstmentes lakásból!
Súlya: 721 gramm (doboz nélkül).



Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 10:59
. Esőruha,hóruha,esőkabát,anorák 98-104 - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Fontos